Tricikel d.o.o. (Bilečanska 4, 1000 Ljubljana, Slovenija) v vlogi upravljavca podatkov ceni vaš obisk naših spletnih strani. Hvaležni smo za vaše zanimanje za naše podjetje, rešitve in storitve, ki jih ponujamo. Varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov je za nas zelo pomembno. Da bi zagotovili visoko stopnjo preglednosti in varnosti, vas bomo v naši izjavi o varstvu osebnih podatkov seznanili z naravo, obsegom in namenom vsakega zbiranja, uporabe in obdelave osebnih podatkov, ki smo jih zabeležili.

1. Zunanje povezave

Naše spletne strani se sklicujejo in vključujejo povezave do spletnih mest tretjih oseb. Te se praviloma prepoznajo z navedbo ustreznega internetnega naslova tretje osebe ali logotipa podjetja / izdelka. Tricikel d.o.o. nima vpliva na vsebino in oblikovanje spletnih strani drugih ponudnikov. S sklicevanjem / povezovanjem na zunanja spletna mesta ne sprejemamo njihovih vsebin kot lastnih.

2. Piškotki

Trenutno ne zbiramo piškotkov.

3. Kategorije osebnih podatkov, ki jih obdelujemo

Osebni podatki se nanašajo na vse podatke, ki se nanašajo na identificirano ali določljivo fizično osebo. Če nam jih aktivno posredujete, Tricikel d.o.o. obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime, priimek, datum rojstva, e-poštni naslov, država, naziv delovnega mesta, telefonska številka, ime podjetja, uporabljeni proizvodi in storitve, ki ste jih nabavili od nas ter dodatne informacije, ki jih posredujete, ko nas kontaktirate preko spletne strani, zlasti informacije, ki so na voljo kot prosta besedilna polja obrazcev za stike ("kontaktni podatki");
  • e-poštni naslov, telefonska številka, ime, ime podjetja in država, ki ste jih navedli ob prijavi na tržne informacije Tricikel d.o.o. ("podatki o neposrednem trženju") (glejte poglavje 6).

4. Namen in zakonitost obdelave podatkov

Tricikel d.o.o. zbira, obdeluje in uporablja vaše osebne podatke v obsegu, ki je potreben za izpolnitev ustreznih namenov.

Namen obdelave vaših kontaktnih podatkov, komentarjev in podatkov o zaposlitvi je:

Zagotavljanje storitev, ki jih uporabljate preko spletnih strani Tricikel d.o.o. To so med drugim: prenosi, prošnje za zaposlitev, posamezne zahteve (npr. Uporaba obrazca za stike), registracija za tečaje ali druge ponudbe podjetja Tricikel d.o.o. Podlaga za zakonitost obdelave podatkov je izvedba pogodbe ali korakov pred sklenitvijo pogodbe. Uporaba teh osebnih podatkov je potrebna za zagotavljanje pogodbenih obveznosti. Brez teh osebnih podatkov ne bi mogli prejemati storitev, ki jih ponuja Tricikel d.o.o.

Če ste dali soglasje, bo Tricikel d.o.o. vaše osebne podatke uporabil tudi za tržne namene, npr. za pošiljanje novic (glejte poglavje 6). Podlaga za zakonitost obdelave teh podatkov je naš legitimni interes npr. izboljšanje naših storitev ali vaše soglasje.

V kolikor ste dali soglasje bomo podatke vašega brskalnika uporabili tudi za tržne raziskave in izboljšanje naših spletnih strani in storitev ter za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Podlaga za zakonitost obdelave teh podatkov je vaše soglasje ali naš legitimni interes.

V kolikor ste dali soglasje bomo zbrali tudi podatke o vaši uporabi za statistične namene, za analizo oglaševanja na naših spletnih mestih in za prilagajanje oglasov za naše izdelke in storitve, da bodo bolje ustrezali vašim interesom. Podlaga za zakonitost obdelave teh podatkov za statistične namene je naš legitimni interes, npr. notranja organizacija ali vaše soglasje.

Navedba podatkov neposrednega trženja in podatkov brskalnika ni obvezna. Če zdaj posredujete te podatke, od nas ne boste prejeli nobenih informacij o neposrednem trženju prav tako vaši podatki ne bodo uporabljeni za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in ne bodo uporabljeni v statistične namene.

Poleg zgoraj omenjenih namenov vaše podatke uporabljamo in obdelujemo le, če ste izrecno dali svoje predhodno soglasje in če ste bili o teh namenih obveščeni. V spletni prošnji za zaposlitev lahko na primer določite, ali bomo takšno prijavo lahko pregledali tudi glede na druga delovna mesta v našem podjetju. Le v tem primeru bomo takšne podatke uporabili za ustrezen namen.

Tricikel d.o.o. ne uporablja vaših osebnih podatkov za avtomatizirane posamezne odločitve in profiliranje.

5. Prejemniki podatkov

Vaše osebne podatke obdelujejo sistemi v Tricikel d.o.o. in posamezni zaposleni, ki te podatke potrebujejo za svoje delo in si jih zato lahko posredujejo med seboj.

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri poslovanju, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

  • v primeru, ko vaše naročilo vključuje rešitve in storitve naših poslovnih partnerjev, jim posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za pripravo naročila.
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.)

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti.

Vaših podatkov ne posredujemo drugim tretjim osebam, razen če smo to dolžni storiti na podlagi zakonskih določb ali odredbe katerega koli sodnega ali drugega javnega organa oziroma v primeru če ste za namen izrecno dali svoje soglasje. Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali, dali v najem ali jih izmenjali.

6. Informacije poslane po e-pošti

V primeru, da ste svoj e-poštni naslov dali Tricikel d.o.o. za namene komunikacije ali neposrednega trženja in soglašali s prejemom oglaševanja in novic, bomo te osebne podatke obdelovali z namenom komunikacije z vami na podlagi vaših interesov oziroma vam poslali oglase. Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov za namene neposrednega trženja je vaše soglasje ali naš legitimen interes za neposredno komunikacijo po pošti. Soglasje lahko kadar koli prekličete ter nasprotujete obdelavi za namene neposrednega trženja (glejte poglavje 10).
Svoj e-poštni naslov oziroma telefonsko številko navedete za namene neposrednega trženja prostovoljno. Če nam teh podatkov ne zagotovite, od nas ne boste prejeli oglasov.

7. Varstvo podatkov mladoletnih oseb

Ponudbe in storitve na tej spletni strani niso namenjene mlajšim od 18 let. Zato domnevamo, da osebnih podatkov v zvezi z mladoletnimi osebami ne bomo zajemali.

8. Tehnično in organizacijsko varovanje podatkov

Tricikel d.o.o. izvaja tehnične in organizacijske ukrepe, ki so komercialno smiselni v zvezi z ustreznim namenom varstva podatkov, s ciljem pred zlorabo in izgubo zaščititi podatke, ki ste jih posredovali. Ti podatki so shranjeni v varnem delovnem okolju, ki ni dostopen javnosti.

9. Obdobje shranjevanja

Vaše osebne podatke bomo hranili toliko časa, kolikor je potrebno, da vam zagotovimo zahtevano storitev. Če Tricikel d.o.o. ne potrebuje več vaših osebnih podatkov za izpolnjevanje pogodbenih ali pravnih obveznosti, bodo izbrisani iz naših sistemov ali ustrezno anonimizirani, tako da identifikacija ni mogoča, razen če mora Tricikel d.o.o. podatke, vključno z vašimi osebnimi podatki, hraniti za izpolnjevanje zakonskih ali regulativnih obveznosti.

10. Pravice do podatkov

V skladu z veljavno zakonodajo imate v določenih okoliščinah pravico (i) zahtevati podatke o svojih shranjenih osebnih podatkih, (ii) popraviti svoje osebne podatke, (iii) omejiti obdelavo svojih osebnih podatkov, (iv) izbrisati svoje osebne podatke, (v) zahtevati prenos svojih osebnih podatkov, (vi) preklicati vaše soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov in (vii) ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov.
Za uveljavljanje teh pravic se obrnite na naslov: info (at) tricikel.si
Prav tako imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu za varstvo podatkov.
Prosimo, da vsa vprašanja, komentarje ali pritožbe v zvezi s to izjavo o varstvu osebnih podatkov ali praksami varovanja zasebnosti v podjetju Tricikel d.o.o. posredujete na naslov:

Tricikel d.o.o.
Bilečanska 4
1000 Ljubljana
E-pošta: info (at) tricikel.si

11. Spremembe
To politiko varstva osebnih podatkov lahko občasno posodobimo, da bi tako sledili spremembam v naši praksi oziroma zaradi drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

V veljavi od: 06.08.2020