Tricikel, d.o.o.

Tricikel, d.o.o. je partner skupine Software AG in soffico GmbH v Sloveniji. Smo vodilni ponudnik celovitih rešitev za upravljanje poslovnih procesov, rudarjenje procesov, upravljanje poslovno-informacijske arhitekture, upravljanje tveganj in zagotavljanje skladnosti ter interneta stvari in integracij. Svoje konkurenčne prednosti gradimo na sinergijskih učinkih dobrega poznavanja IT rešitev ter orodij in metodologij za celovito upravljanje poslovnih procesov, enotnega sistema upravljanja in digitalnih dvojčkov.

Tesne povezave s partnerji nam odpirajo dostop do najnovejših znanj, metodologij in tehnologij na področjih poslovnega svetovanja in svetovanja pri procesno usmerjeni vpeljavi modernih sistemov upravljanja in poslovnih informacijskih sistemov.

Zgodovina

Tricikel, d.o.o. je naslednik podjetja ENEL, d.o.o., ki se je leta 1996 pojavilo na slovenskem tržišču kot partner podjetja IDS Scheer AG. Leta 2000 smo dejavnosti vezane na upravljanje poslovnih procesov prenesli na hčerinsko podjetje IDS Scheer AG, podjetje IDS Scheer, d.o.o., ki je na tem področju delovalo vse do združitve IDS Scheer AG s Software AG. Združitev je botrovala globalni reorganizaciji, ki je znotraj podjetja Software AG terjala novo organizacijsko obliko primerno za slovensko tržišče.

Danes Tricikel, d.o.o. pokriva enako področje, kot ga je pokrivalo podjetje IDS Scheer, d.o.o., torej prodajo, vzdrževanje, svetovanje pri uporabi orodij in metodologij orodij ARIS platforme, izobraževanje ter vodenje in izvajanje projektov na področju upravljanja poslovnih procesov.

Od leta 2013 naprej smo partner podjetja Allgeier IT Solutions GmbH. Ponudbo smo razširili z rešitvami Metasonic za obvladovanje poslovnih procesov, ki temeljijo na inovativnem S-BPM pristopu.

Od leta 2015 naprej smo partner podjetja soffico GmbH, ki s svojimi enostavnimi in prilagodljivimi rešitvami pokriva komunikacijske procese.

Partnerji
Partner skupine Software AG v Sloveniji za prodajo in vzdrževanje celotnega spektra orodij in rešitev Software AG.
Partner soffico GmbH v Sloveniji za prodajo in vzdrževanje rešitev soffico.
Kontakt

Tricikel d.o.o.

Bilečanska 4, 1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 41 738 636
E: info@tricikel.si