Intuitivni vmesnik
Intuitivni uporabniški vmesnik omogoča enostavno vstopno točko v poslovne procese, neposreden dostop do priljubljenih modelov in preprost način za preklapljanje med aplikacijami. ARIS Elements je na voljo za največ 20 uporabnikov.
Slider
BPMN™ in EPC
Kreiranje modelov je enostavno. Na voljo so vsi osnovni tipi modelov, ki jih potrebujete za začetek upravljanja procesov: veriga dodane vrednosti za strukturiranje pregledov procesov v BPMN in/ali EPC notaciji, organizacijski diagram, IT struktura in podatkovni model ter strukturni model.
Slider
Pametno modeliranje
Osredotočite se na vsebino in kreirajte model 50% hitreje in lažje kot s katerikoli drugim orodjem na tržišču. Dokumentirajte svoje procese, organizacijo, IT sisteme in podatke na enem mestu s pomočjo pametnega modeliranja.
Slider
Modeliranje s pomočjo tabel
Hitro in enostavno zajemite podatke o svoji organizaciji s pomočjo modeliranja na osnovi tabel. Izpolnite preglednico za modeliranje in opazujte, kako se sestavi enostavno razumljiv model. Modeliranje procesov je namenjeno vsem - in nikoli ni bilo lažje!
Slider
Enostavna objava
Načrtujte in objavite procese ter si kadarkoli oglejte stanje objave kadar koli. Predogled omogoča najboljšo nastavitev predstavitve modelov vsem zainteresiranim deležnikom. Po potrebi uredite in nato objavite v enem kliku. Avtomatsko preverjanje semantike zagotavlja točnost vaših podatkov in pravilne modele procesov.
Slider

do 20 uporabnikov,
brez predzanj ali osnovno poznavanje ARIS-a,
primerno za osnovno načrtovanje procesov,
enostavna uporaba,
hitri rezultati.

do 200 uporabnikov,
osnovno ali dobro poznavanje ARIS-a,
prilagodljiva metodologija,
prožno poročanje,
metodologija in poročila v slovenščini*.

* opcija po dogovoru s Tricikel d.o.o.

namenjen vsem zaposlenim v organizaciji,
dobro ali zelo dobro poznavanje ARIS-a,
privatni oblak ali na lokaciji,
vrhunske inovacije iz prve roke,
izberite zmožnosti, ki jih potrebujete,
metodologija in poročila v slovenščini*,
vmesnik spletnega portala v slovenščini*.

* opcija po dogovoru s Tricikel d.o.o.

Slider