ARIS Elements predstavlja začetno izdajo orodij ARIS za upravljanje poslovnih procesov. Podpira vse osnovne funkcije za načrtovanje, skupno rabo in optimizacijo procesov. Primeren je za prve korake v svet upravljanja procesov in ne zahteva specifičnih predznanj saj delo poteka preko intuitivnega uporabniškega vmesnika, ki omogoča enostavno vstopno točko v poslovne procese, neposreden dostop do priljubljenih modelov in preprost način za preklapljanje med aplikacijami.
Slider
ARIS Advanced podpira zrelejši pristop k upravljanju procesov. Omogoča več prožnosti pri določanju ter upravljanju metodologije in dostopa, večje zmožnosti načrtovanja in poročanja v sklopu optimizacije procesov, razširjeno sodelovanje ter shranjevanje dokumentov povezanih z arhitekturo procesov neposredno v ARIS.
Slider

V ARIS Enterprise so zbrane vse funkcije, ki jih potrebujete za doseganje največje vrednosti s pomočjo upravljanja procesov v celotni organizaciji in vzpostavitev enotnega upravljanja organizacije. ARIS Enterprise ponuja kompletne zmožnosti konfiguracije in integracije, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Na voljo so vam poslovne nadzorne plošče za komunikacijo in vizualizacijo pomembnih ključnih kazalnikov, simulacija, ki vam pomaga rešiti ozka grla ter delovni tokovi upravljanja, ki vam pomagajo nadzirati življenjski cikel procesov.

Slider

do 20 uporabnikov,
brez predzanj ali osnovno poznavanje ARIS-a,
primerno za osnovno načrtovanje procesov,
enostavna uporaba,
hitri rezultati.

do 200 uporabnikov,
osnovno ali dobro poznavanje ARIS-a,
prilagodljiva metodologija,
prožno poročanje,
metodologija in poročila v slovenščini*.

* opcija po dogovoru s Tricikel d.o.o.

namenjen vsem zaposlenim v organizaciji,
dobro ali zelo dobro poznavanje ARIS-a,
privatni oblak ali na lokaciji,
vrhunske inovacije iz prve roke,
izberite zmožnosti, ki jih potrebujete,
metodologija in poročila v slovenščini*,
vmesnik spletnega portala v slovenščini*.

* opcija po dogovoru s Tricikel d.o.o.

Slider