Slide 1
ARIS Basic predstavlja začetno izdajo orodij ARIS za upravljanje poslovnih procesov. Podpira vse osnovne funkcije za načrtovanje, skupno rabo in optimizacijo procesov. Primeren je za prve korake v svet upravljanja procesov in ne zahteva specifičnih predznanj saj delo poteka preko intuitivnega uporabniškega vmesnika, ki omogoča enostavno vstopno točko v poslovne procese, neposreden dostop do priljubljenih modelov in preprost način za preklapljanje med aplikacijami.
Slide 1
ARIS Advanced podpira zrelejši pristop k upravljanju procesov. Omogoča več prožnosti pri določanju in upravljanju metodologije ter dostopa do repozitorija, več zmožnosti načrtovanja in poročanja v sklopu optimizacije procesov, razširjeno sodelovanje uporabnikov ter shranjevanje dokumentov povezanih z arhitekturo procesov neposredno v ARIS.
Slide 1

V ARIS Enterprise so zbrane vse funkcije, ki jih potrebujete za vzpostavitev enotnega upravljanja organizacije ter s tem doseganja največje dodane vrednosti s pomočjo upravljanja procesov. ARIS Enterprise ponuja celoten nabor zmožnosti za konfiguracijo in integracije, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Na voljo so poslovne nadzorne plošče za komunikacijo in vizualizacijo pomembnih ključnih kazalnikov, simulacija, ki pomaga rešiti ozka grla ter delovni tokovi za podporo upravljanju življenjskega cikla procesov.

ARIS Editions

do 20 uporabnikov,
brez predzanj ali osnovno poznavanje ARIS-a,
primerno za osnovno načrtovanje procesov,
enostavna uporaba,
hitri rezultati.

do 200 uporabnikov,
osnovno ali dobro poznavanje ARIS-a,
prilagodljiva metodologija,
prožno poročanje,
metodologija in poročila v slovenščini*.

* opcija po dogovoru s Tricikel d.o.o.

namenjen vsem zaposlenim v organizaciji,
dobro ali zelo dobro poznavanje ARIS-a,
privatni oblak ali na lokaciji,
vrhunske inovacije iz prve roke,
izberite zmožnosti, ki jih potrebujete,
metodologija in poročila v slovenščini*,
vmesnik spletnega portala v slovenščini*.

* opcija po dogovoru s Tricikel d.o.o.