Slide 1
svetovanje in vodenje
V sklopu rešitev za celovito upravljanje poslovnih procesov vam poleg orodij nudimo tudi šolanja, svetovanje in vodenje projektov. Pristop temelji na kombinaciji lastnih izkušenj in znanj pridobljenih v več kot dvajsetih delovanja na področju poslovnih procesov ter sodelovanju s podjetjema Software AG in prej IDS Scheer. Vašo projektno skupino naučimo kako pristopiti k izzivom, ki jih ponuja poslovno okolje ter kako jih najhitreje in najenostavneje rešiti s pomočjo orodij in metodologije ARIS.
Slide 1
ave/ prime
Pristop je osnovan na kombinaciji metodologij AVE (ARIS Value Engineering) in PRIME (Platform Rapid Innovation Methodology) in zagotavlja ustrezno podporo v vseh fazah življenjskega cikla obvladovanja poslovnih procesov od strateške priprave, posnetka stanja, analize procesov in načrtovanja novih procesov, do uvajanja in nadziranja učinkovitosti in uspešnosti uvedenih poslovnih procesov ter procesnega rudarjenja. Metodologija omogoča povezovanje poslovne strategije družbe s poslovnimi procesi ter ustrezno informacijsko podporo.
Slide 1
izkušnje
Več kot dvajset let izkušenj s projektov celovitega obvladovanja procesov v Sloveniji, JV Evropi in na Bližnjem vzhodu v različnih industrijah od avtomobilske, finančne in storitvene do proizvodne, farmacevtske in naftne. Tesna povezava s skupino Software AG nam odpira dostop do najnovejših znanj in metodologij na področjih poslovnega svetovanja in svetovanja pri procesno usmerjeni vpeljavi modernih poslovnih informacijskih sistemov.