Resnično razumevanje procesa od naročila do plačila

Proces nabave morda ni tako preprost kot se zdi. Na vsakem koraku je priložnost za optimizacijo s katero lahko vaš proces postane učinkovitejši in bolj tekoč. Vendar je za odkrivanje korakov v procesu, ki jih je mogoče izboljšati, potrebna pomoč tehnologije.

S procesnim rudarjenjem lahko analizirate vsak korak v procesu v realnem času in kakršnemkoli obsegu. Na osnovi rezultatov lahko uredite ali optimizirate potek dela tako, da bo pot od zahtevka do izpolnitve čim bolj učinkovita.

Kako lahko procesno rudarjenje pomaga pri vašem procesu od naročila do plačila?

Slide 1
zmanjšanje 'ročnih' posredovanj
Poiščite postopke, ki zaradi vprašanj v zvezi s cenami ali pogodbami nenehno zahtevajo ročno posredovanje. Nato jih preusmerite na najučinkovitejšo pot, ki ste jo odkrili s procesnim rudarjenjem.
Slide 1
optimizacija učinkovitosti dobaviteljev
Niso vsi dobavitelji enaki. Procesno rudarjenje vam bo pomagalo prepoznati dobavitelje, ki so slabši glede doslednosti, časovnega okvira in kakovosti. Tako boste lahko rešili težave ali poiskali drugega dobavitelja.
Slide 1
zmanjšanje "samovoljnih nakupov"
Vsi nakupi niso popolnoma skladni s predpisanim postopkom - namerno ali ne. Enostavno prepoznajte ponavljajoče se kršitelje in poiščite načine za racionalizacijo procesov in s tem zmanjšajte potrebo po "samovoljnem nakupovanju" v svoji organizaciji.
Prednosti

potek brez 'ročnih' posredovanj od zahtevka do izpolnitve
manjši stroški in kakovostnejši dobavitelji
manj nezadovoljstva zaposlenih z nabavnim procesom
manjša regulativna in finančna tveganja
prihranek časa in denarja pri nabavi

Poiščite najučinkovitejšo pot v procesu od naročila do plačila s pomočjo ARIS Process Mining in nadaljujte delo s popolnim zaupanjem v to, da je vaša nabava učinkovita in skladna z zakonodajo.

Nabava P2P procesno rudarjenje - YT

analiziranje procesa nabave

primer uporabe

Image is not available
ARIS Process Mining