Slide 1
RPA bote, ki so vgrajeni v vaše procese na namizju ali strežniku, je z ARIS-om mogoče namestiti v nekaj dneh - brez integracij ali sprememb v sistemih in aplikacijah.
Slide 1
internet stvari
Uporabite ARIS v projektih interneta stvari (IoT) za povečanje znanja in podroben opis postopkov implementacije za analizo ter usklajevanje naprav.
ARIS vam pomaga zagotoviti transparentnost od strategije do določanja ciljev in spremljanja rezultatov. Vizualizacije vam pomagajo meriti učinkovitost in kazalnike v realnem času.
Slide 1
procesno usmerjene SAP rešitve
Zagotovite, da se poslovni procesi preslikajo v SAP rešitev z visoko kakovostjo in minimalnim tveganjem. Povežite ARIS for SAP Solutions z vašim SAP sistemom preko integracije s SAP Solution Managerjem. V ARIS-u ustvarite testne scenarije za izvajanje končnega testiranja SAP rešitve. Določite in podprite zahteve za uspešen prehod na SAP S / 4 HANA ali pa se vključite v SAP Enable Now za boljše usposabljanje zaposlenih.
Slide 1
poenostavite avtomatizacijo procesov
Izognite se pomanjkanju razumevanja in vrzelim, ki se pojavljajo med strateškimi cilji organizacije, načrtovanimi IT rešitvami ter izvajanjem in spremljanjem poslovnih procesov. Popolna podpora standardom kot sta BPMN in DMN omogoča hiter in učinkovit način transformacije strategije in poslovnih procesov v vaše IT okolje.
Sync ARIS10 SR20

ARIS for SAP

izboljšane funkcionalnosti v ARIS 10 SR20

Image is not available
ARIS