Da bi v celoti izkoristili potencial izboljševanja procesov je potrebno preseči meje med posameznimi silosi in nivoji v organizaciji. Najboljše rezultate lahko dosežemo le, če povežemo strategijo, zaposlene, procese in IT v celovit program upravljanja poslovnih procesov ter vzpostavimo enoten sistem upravljanja organizacije. Rešitve, ki jih ponujamo, pomagajo vzpostaviti pregledne, obvladljive in prilagodljive poslovne procese. Strateški, poslovni in IT nivo organizacije tako dobijo znanja, orodja in okvir za sodelovanje pri izboljševanju celovitih procesov, od začetka do konca ter od vizije do vpeljave IT podpore in merjenja učinkovitosti procesov. Rezultat so manjši stroški, boljša kakovost, večji pretok, hitrejši odzivni časi in proaktivno odpravljanje šibkih točk in tveganj.

Slide 1
Dobro določena strategija je osnova za uspešno poslovanje. Kreirajte nove poslovne modele in jih spravite v življenje na poslovnem in IT nivoju.
Slide 1
Predstavlja osnovno okolje za vzpostavitev enotnega sistema upravljanja in vseh ostalih projektov, ki so povezani s poslovnimi procesi organizacije. Izboljšajte poslovanje s pomočjo izboljšanja poslovnih procesov.
Slide 1
Razumevanje potreb strank, spremljanje interakcij in pogled na vaše procese s strani stranke. Določanje stikov s stranko in izboljšanje uporabniške izkušnje.
Slide 1
Določite pravo razmerje med obvladovanjem tveganj (stroški) in učinkovitostjo procesov (prihodki) ter zagotovite skladnost poslovanja s pravili in zakonodajo
Slide 1
Odkrijte, merite in analizirajte svoje poslovne procese in poskrbite za neprestano izboljševanje učinkovitosti. Zagotovite spoštovanje zakonskih predpisov in spremljajte kako dobro se izpolnjujejo zadani cilji.
Slide 1
Podprite poslovanje z robotsko procesno avtomatizacijo (RPA), uporabite moč povezljivosti interneta stvari oziroma sinhronizirajte svoje procese z zaupanja vrednimi sistemi - kot so rešitve SAP.
ARIS Editions

do 20 uporabnikov,
brez predzanj ali osnovno poznavanje ARIS-a,
primerno za osnovno načrtovanje procesov,
enostavna uporaba,
hitri rezultati.

do 200 uporabnikov,
osnovno ali dobro poznavanje ARIS-a,
prilagodljiva metodologija,
prožno poročanje,
metodologija in poročila v slovenščini*.

* opcija po dogovoru s Tricikel d.o.o.

namenjen vsem zaposlenim v organizaciji,
dobro ali zelo dobro poznavanje ARIS-a,
privatni oblak ali na lokaciji,
vrhunske inovacije iz prve roke,
izberite zmožnosti, ki jih potrebujete,
metodologija in poročila v slovenščini*,
vmesnik spletnega portala v slovenščini*.

* opcija po dogovoru s Tricikel d.o.o.