ARIS Elements
ARIS Elements predstavlja začetno izdajo orodij ARIS za upravljanje poslovnih procesov. Podpira vse osnovne funkcije za načrtovanje, skupno rabo in optimizacijo procesov. Delo poteka preko intuitivnega uporabniškega vmesnika, ki omogoča enostaven vstop v poslovne procese, neposreden dostop do priljubljenih modelov in preprost način za preklapljanje med aplikacijami.
Slider
ARIS Advanced
ARIS Advanced podpira zrelejši pristop k upravljanju procesov. Omogoča več prožnosti pri določanju ter upravljanju metodologije in dostopa, večje zmožnosti načrtovanja in poročanja v sklopu optimizacije procesov, razširjeno sodelovanje ter shranjevanje dokumentov povezanih z arhitekturo neposredno v ARIS.
Slider
ARIS Enterprise
V ARIS Enterprise so zbrane vse funkcije, ki jih potrebujete za doseganje največje vrednosti s pomočjo upravljanja procesov v celotni organizaciji. ARIS Enterprise ponuja kompletne zmožnosti konfiguracije in integracije, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Na voljo so vam poslovne nadzorne plošče za komunikacijo in vizualizacijo pomembnih ključnih kazalnikov, simulacija, ki vam pomaga rešiti ozka grla ter delovni tokovi upravljanja, ki vam pomagajo nadzirati življenjski cikel procesov.
Slider