09.10.2018 – predstavitev novih izdaj aplikacij in orodij na virtualnem dogodku: Product Release 2018

V preteklih letih se je zgodilo veliko tehnoloških sprememb. Oblak, digitalizacija, industrija 4.0, internet stvari, veliki podatki in umetna inteligenca so priljubljeni izrazi, ki spreminjajo naše okolje in način poslovanja.

ARIS v tem trenutku uporablja več kot deset milijonov končnih uporabnikov po vsem svetu in v vseh industrijah. ARIS jim kot enoten sistem upravljanja omogoča dostop do vseh pomembnih informacij, ki pomagajo povečati konkurenčnost, lažje osvojiti nove tehnologije in zgraditi močnejše organizacije.

Danes se vse organizacije soočajo z motnjami in motilci kot so pritiski novih tržišč, nova konkurenca, nove tehnologije in novi poslovni modeli. Toda tisti, ki bodo v celoti izkoristili svojo poslovno in IT transformacijo, jo vpeljali hitro, v pravem obsegu ter z mislijo na prihodnost si bodo zagotovili, da bodo med zmagovalci. Da lahko orodja ARIS platforme učinkovito podpirajo organizacije pri sledenju sodobnim trendom, je vsakih šest mesecev na voljo nova izdaja, ki prinaša nove funkcionalnosti.

Letošnja oktobrska izdaja predstavlja pomemben korak naprej:

  • avtomatizirano odkrivanje ključnih vzrokov pri rudarjenju procesov,
  • podpora digitalnim dvojčkom organizacije,
  • popolna podpora BPMN 2.0,
  • DMN 1.2,
  • nove funkcionalnosti pri povezavi s SAP rešitvami,
  • in vključevanje realnih podatkov pri IoT projektih,

je le nekaj novosti.

Želite izvedeti več -- in kaj sledi  v prihodnosti?

Vabimo vas na dve uri in pol dolg virtualni dogodek: 2018 Product Release, ki bo potekal 9.10.2018, kjer boste izvedeli vse podrobnosti.

 

Objavljeno v Novosti.